De senaste åren har Rhodos blommat ut och blivit en av Europas hetaste partydestinationer. Hit vallfärdar tusentals ungdomar från Skandinavien varje sommar. Varje vecka landar nya ungdomar redo för att festa hela natten lång tills solen går upp. Det är i Rhodos stad som man hittar den skandinaviska bargatan. 
 
Det finns många hotell i Rhodos stad, vissa passar bra för festresor medans andra inte passar alls så bra. I Grekland får man enligt lag inte ta med gäster upp på rummet utan att dem visar pass. Detta har gjort att många hotell är strikta med nattliga besök, vilket kan vara tråkigt om man är ute efter en riktig festresa.
 
Här är en lista med Rhodos bästa ungdomshotell 
 
Som skandinavisk ungdom vill man ha förfester med hög volym, kunna ta upp folk på rummet utan problem och kunna festa på rummet till åtminstone klockan 12 på natten utan att behöva oroa sig. Och självkart vill man också att det ska bo andra ungdomar som man kan lära känna och festa med.
 
Det kan vara lite knepigt att hitta ett bra ungdomshotell. Det finns flera bra ungdomshotell på Rhodos och de flesta ligger i närheten av bargatan inom 10 minuters gångavstånd. Ungdomshotellen på Rhodos finns i olika prisklasser och med olika standard.
 
Det finns ungefär 15 ungdomshotell på Rhodos som passar bra för festresor. Däremot är det inte alla hotell runt omkring bargatan Orfanidou Street som är bra. Flera av dem är faktiskt väldigt stränga både när det gäller förfester och nattliga besök. Till dessa stränga hotell hör numera Europa Hotel till. Europa Hotell var tidigare ungdomshotell nummer ett på Rhodos. Här fick man göra vad man ville i stort sett, men numera har hotellägarna och vakterna sett till att man inte får ha förfester eller ta med folk upp på rummet. 
 
Europa Hotel försöker istället locka dit äldre resenärer för att kunna ta högre priser. Men som tur är så finns det gott om andra ungdomshotell på Rhodos.
Rhodos,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej
Resor bloggar Resor & Turism resebloggar.info