Rhodos är ett av Europas mest populära resmål för ungdomar som vill festa hela natten lång. Rhodos har länge varit en ö som Skandinaver söker sig till. Här finns både vackra stränder och ett hett nattliv för alla åldrar. För ungdomar så finns den skandinavska bargatan i Rhodos stad. Bargatan heter Orfanidou Street och ligger precis ovanför stranden Windy Beach. Bargatan på Rhodos är fylld av ungdomar som vill festa och ha kul. Klubbarna öppnar runt 9 tiden och börjar inte stänga förens vid 4-5 på natten. Även efter 4 och 5 fortsätter festen för dem som fortfarande vill vara ute och festa.
 
På Bargatan finns nämligen klubbar som stänger först efter att solen har gått upp.. Vissa har till och med öppet till klockan 10 på morgonen. Rhodos bjudet på galet mycket party och fest.
 
Rhodos Party och nattliv är riktigt roligt och tillhör ett av Europas bästa nattliv. Vill du läsa mer om alla klubbar och fester som finns på Rhodos?
 
Här är en länk till en artikel som är skriven av en svensk kille som har jobbat på bargatan. Artikeln uppdateras så ofta som möjligt och informerar om senaste nytt från Rhodos Party och nattliv.
 
 

 
Rhodos nattliv är varierat och på den skandinavska bargatan finns det både mindre klubbar och större klubbar. Vissa av klubbarna arrangerar även temafester och dagsfester. Vissa av klubbarna arrangerar partybåt och barrunda där man går till de bästa klubbarna på bargatan.
 
Biljetterna till dessa evenemang säljs av skandinavska ungdomar som jobbar på bargatan. Varje sommar jobbar fler än 500 skandiviska ungdomar med att sälja biljetter, bartending, inkastare och reseguider.
 
Lägger man till alla turister ovanpå de redan 500 existerande skandinaverna som festar och jobbar här så är man uppe i flera tusen skandinaver varje vecka. Varje vecka på onsdagar och söndagar så fylls det på med nya och fräscha partyprissar som är redo att festa på Rhodos.
Rhodos,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej
Resor bloggar Resor & Turism resebloggar.info